Vorige
Volgende

Ons team

Wesley Vanheers

Verkoop

Bouwen doen we alleen op plaatsen waar we zelf willen wonen.

Wim Vanheers

ZAAKVOERDER

Persoonlijk contact, dicht bij de klant, is heel belangrijk.

Erna Martens

Boekhouding

CreΓ«ren van comfort en ruimtegevoel is ons uitgangspunt.

Van kleinschalige woonprojecten tot gehele woonsites, samen realiseren wij bouwprojecten met aandacht voor een persoonlijke invulling.

Aan het hoofd van het familie- vastgoedbedrijf staat Wim Vanheers. Reeds meer dan 10 jaar neemt hij de dagelijkse leiding van het ontwikkelingsteam op zich. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning of de opvolging van de bouwwerken, alles volgt hij met de grootste zorg op.

Zijn vrouw Erna en zoon Wesley vormen samen het bestuur en zorgen er voor dat alle stukjes van de bouwpuzzel kloppen. Bouwen doe je namelijk niet zomaar, het is een doordachte keuze waarbij met elk aspect rekening gehouden moet worden en de klant altijd centraal moet staan.

Sinds een 4-tal jaren heeft het familiebedrijf zich bijkomend toegespitst op de rechtstreekse verkoop van haar projecten aan particulieren. Waar voorheen de verkoop werd toevertrouwd aan externen is de schakel ingekort en worden wooneenheden door henzelf als bouwheer verkocht. Een doordachte keuze om de klant een nog centralere plaats te geven bij de aankoop van zijn of haar droomwoning of appartement.

Scroll naar boven

Graag schijf ik mij in om als eerste op de hoogte gehouden te worden van dit project.