Graeth One (Uitverkocht)

Graeth 1 -

 Borgloon

Aan de poort van Borgloon, op wandelafstand van het centrum, vindt u dit uniek nieuwbouwproject. Woon- en werkbeleving “Graeth ONE” bestaat uit 9 hoogwaardige appartementen en 2 handelsruimten. Elk van de wooneenheden beschikt over twee terrassen, voor- én achteraan, om op elk moment van de dag tot rust te komen of te genieten van de zon en dit met zicht op het achtergelegen beschermd natuurgebied. Een locatie die uniek is in zijn omgeving! Het project omvat ruime appartementen die variëren van 72m² voor een eenkamerappartement tot 250m² voor het luxe penthouse. Elk appartement beschikt over een kelderberging én 1 of 2 parkeerplaatsen, volledig inbegrepen in de aankoopprijs.

De moderne architectuur, verzorgd door architectenbureau Grosemans – Heylen, zorgt er voor dat het project dé eye-catcher wordt bij het binnenrijden van Borgloon. Zo werd er gekozen voor een strak witte gevel met zwarte accenten. Grote raampartijen zorgen er voor dat de leefruimte in maximaal contact staat met het ruim zonneterras en de omgeving. Dit zorgt voor een aangename, ruimtelijke beleving en creëert een gevoel van vrijheid in uw nieuwe woon- of werkplek.

Het volledige project wordt ontwikkeld met duurzame materialen en oog voor de toekomst. Zo kan elk appartement genieten van hernieuwbare energie, opgewekt uit de bodem, én is er een slimme pakjes box om leveringen snel & eenvoudig te ontvangen. Het ruim inrichtingsbudget stelt u bovendien in staat uw nieuwe woonplek volledig naar eigen smaak in te richten.

Naam
Opp
Grond
Slpk
Registratie
Constructie
BTW
Totaal

INFO?

Scroll naar boven

Graag schijf ik mij in om als eerste op de hoogte gehouden te worden van dit project.