Steenweg 93 (Uitverkocht)

Steenweg 93 -

 Heers

8 unieke appartementen in de charmante Limburgse gemeente Heers. Het project, dat de naam “Steenweg 93” kreeg, is gelegen op de verbindingsweg Sint-truiden – Crisnée en ligt vlak aan het centrum van Heers. De wooneenheden zijn ruim en voorzien van grote terrassen en/of tuinen (10m² tot zelfs 70m²) om volop te kunnen genieten van de landelijke omgeving. Het project kijkt aan de achterzijde uit op de Haspengouwse velden en privé parktuin. De woonoppervlaktes variëren van 75m² voor een eenslaapkamerappartement tot 107m² voor het dakappartement met 3 slaapkamers en ruim terras. Elk appartement beschikt over een kelderberging en 1 of 2 parkeerplaatsen, volledig inbegrepen in de aankoopprijs.

De moderne architectuur met landelijke toets van roodbruine gevelsteen, verzorgd door architectenbureau Grosemans – Heylen uit Sint-truiden, maakt dit project uniek in zijn omgeving. Grote raampartijen zorgen er voor dat de leefruimte in maximaal contact staat met het terras. Een aangename en ruimtelijke beleving in uw nieuwe woonplek.

Het volledige project wordt ontwikkeld met duurzame materialen en oog voor de toekomst. Zo kan elk appartement genieten van hernieuwbare energie d.m.v. een warmtepompsysteem. Het ruim inrichtingsbudget stelt u in staat uw nieuwe woonplek volledig naar eigen smaak in te richten.

Naam
Opp
Grond
Slpk
Registratie
Constructie
BTW
Totaal

INFO?

Scroll naar boven

Graag schijf ik mij in om als eerste op de hoogte gehouden te worden van dit project.